Med virkning fra 25.05.2018

Dette beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles, anvendes og videregives af Musikteatret Holstebro, når du besøger vores webside, mobile applikationer eller når du på anden måde interagerer med os.

Vi kan til enhver tid ændre vores privatlivspolitik og retningslinjer. Hvis vi foretager ændringer, ændrer vi datoen øverst i vores privatlivspolitik og afhængigt af de konkrete ændringer vi foretager, sender vi dig eventuelt en meddelelse herom. Vi skal opfordre dig til at gennemlæse vores Privatlivspolitik og retningslinjer, når du gør brug af vores tjenester, så du er informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvordan du kan være med til at beskytte dit privatliv.

 

1. Indsamling af personoplysninger

1.1 Indsamling ved køb

Når du foretager et køb i billetsalget hos Musikteatret Holstebro samt musikteatret.dk indsamler Musikteatret Holstebro dine kontaktoplysninger.

Du kan hjælpe Musikteatret Holstebro med at sikre, at dine personoplysninger er korrekte ved at logge ind på din “Musikteatret.dk profil” Vi anbefaler, at du gør det, hver gang dine personoplysninger ændres.

 

1.2 Anden indsamling

Når du besøger eller benytter vores tjenester, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, herunder:

  • Logoplysninger: Vi indsamler oplysninger om din brug af vores tjenester, herunder oplysninger om den type browser du bruger, hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke sider du besøger, din IP-adresse og den sidste side du besøgte, før du navigerede til vores tjenester.
  • Oplysninger om brug: Vi indsamler oplysninger vedrørende din brug af vores tjenester, herunder hvilke applikationer du bruger.
  • Forbrugsoplysninger: Vi indsamler oplysninger om dine forbrugsvaner vedrørende din brug af vores tjenester, herunder hvilke køb du foretager.
  • Oplysninger indhentet via cookies og andre sporingsteknologier: Vi benytter forskellige teknologier til at indsamle oplysninger, hvilket kan omfatte at sende cookies til din computer eller mobile enhed. Cookies er små datafiler, der gemmes på din computer eller placeres i hukommelsen på din enhed, som hjælper os med at forbedre vores tjenester og din brugeroplevelse samt registrerer, hvilke sider og funktioner ved vores tjenester der er populære. Se vores cookiepolitik på cookie policy for yderligere information.
  • Oplysninger ved hjælp af web beacons (også kaldet “pixeltracking”). Web beacons er elektroniske billeder, der kan være brugt i vores tjenester eller e-mails og hjælper med at levere cookies, tælle webside-besøg samt forstå og bestemme effektiviteten af brug og kampagner.
  • Vi indsamler også andre oplysninger, som du direkte videregiver til os, som f.eks. når du deltager i en konkurrence og kampagne, sender os en e-mail eller på anden måde interagerer med os. De typer oplysninger, vi indsamler om dig, omfatter navn, e-mailadresse og andre oplysninger, du vælger at videregive.
  • Vi kan også indhente oplysninger fra andre kilder og kombinere dem med oplysninger, som vi indsamler via vores tjenester. Desuden kan vi også indsamle oplysninger fra app stores, når du downloader eller opdaterer en af vores applikationer.

Hvis du bestiller på vegne af en virksomhed/juridisk person, finder denne privatlivsmeddelelse ikke anvendelse, når vi indsamler personoplysninger om dig som kontaktperson.

 

2. Anvendelse af personoplysninger

Vi kan anvende oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  • Til at videregive, opdatere og forbedre vores aktuelle tjenester.
  • Til at besvare dine henvendelser, spørgsmål og anmodninger samt til at yde service og support.
  • Til at fremsende opdateringer og administrative meddelelser til dig.
  • Til at kommunikere med dig om tilbud og arrangementer, som tilbydes af Musikteatret Holstebro og andre, samt nyheder og information, som vi tror, du vil være interesseret i.
  • Til at tilpasse og skræddersy annoncer, indhold eller funktioner til dig personligt – såkaldt profilering og adfærds-markedsføring.
  • Til at behandle og levere konkurrencer og præmier.
  • Til at overvåge og analysere tendenser, brug og aktiviteter i relation til vores tjenester.
  • Til at oprette link eller kombinere med oplysninger, vi modtager fra andre til at hjælpe med at forstå dine behov og yde dig bedre service.

 

Vi kan dele oplysninger om dig som følger eller på anden vis, som beskrevet i denne privatlivsmeddelelse:

  • Som svar på en anmodning om oplysninger, hvis vi mener, at videregivelse deraf sker i overensstemmelse med gældende lovkrav.
  • Hvis vi mener, at dine handlinger er i strid med ånden eller sproget i vores vilkår eller politikker eller for at beskytte Musikteatret Holstebro’s eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.
  • Til at indberette misbrug eller tydelig ulovlig aktivitet.
  • Vores tjenester kan tilbyde sociale delings-funktioner og andre integrerede funktioner (som f.eks. Facebooks “Like” knap), der giver dig mulighed for at dele de handlinger, du foretager i forbindelse med vores tjenester med andre medier og omvendt. Brugen af sådanne funktioner giver mulighed for at dele oplysninger med dine venner eller offentligheden, afhængigt af hvilke indstillinger du har foretaget på den enhed, som tilbyder den sociale delings-funktion. Hvis du vil vide mere om formålet med og omfanget af indsamling og behandling af oplysninger vedrørende sociale delings-funktioner, kan du læse privatlivspolitikkerne for de enheder, der tilbyder disse funktioner.

 

3. Modtagere af dine personoplysninger

“Dine personoplysninger” er de oplysninger, vi indsamler om dig ved køb (som beskrevet i pkt. 1.1) og anden indsamling (som beskrevet i pkt. 1.2.).

3.1 Videregivelse af oplysninger til Musikteatret Holstebro’s samarbejdspartnere

Vi benytter en række samarbejdspartnere og underleverandører, som vi har indgået aftaler med, til at behandle personoplysninger. EU/US Privacy Shield anvendes, hvis behandlingen finder sted i USA.

Aftalerne regulerer, hvilke personoplysninger der behandles, hvorfor behandlingen foretages, hvordan personoplysninger skal beskyttes, hvordan de kan behandles og hvor længe.

 

4. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for at behandle dem i forbindelse med et eller flere af de formål, der fremgår ovenfor.

Generelt gemmer vi dine personoplysninger så længe, der stadig er et aktivt abonnement, og når det er påkrævet for at kunne levere tjenesten og yde support. Ellers gemmer vi dine personoplysninger i op til otte uger eller længere, hvis vi er retligt forpligtet dertil.

Oplysningerne kan dog behandles og gemmes i længere tid i anonymiseret form, så vi kan forbedre vores tjeneste.

 

5. Cookies

Vi anvender cookies på vores webside. Du kan læse mere om brug af cookies i vores cookiepolitik, som du finder på følgende link: Om Cookies

 

6. Sikkerhed

Vi har iværksat sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores høje standarder for sikkerhedspolitik. Vi bestræber os derfor på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. Dette omfatter kryptering af oplysninger og brug af pseudonymisering eller anonymisering, når det er relevant.

Det omfatter desuden fysisk og logisk adgangskontrol, sikkerhedskopiering, logning, kryptering af kommunikation og andre foranstaltninger til at mindske risici.

Oplysningerne kan dog behandles og gemmes i længere tid i anonymiseret form, så vi kan forbedre vores tjeneste.

 

7. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at blive informeret om de personoplysninger om dig, som vi behandler, dog med visse lovgivningsmæssige undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelser mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger, herunder profilering/automatiske afgørelser. Desuden har du ret til at få dine personoplysninger rettet, slettet eller blokeret. Herudover har du ret til at få oplysninger om dig, som du har videregivet til os, samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis du vil vide mere og/eller udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte Musikteatret Holstebro.

 

8. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter vi ikke længere vil behandle dine personoplysninger, med mindre vi kan fortsætte behandlingen på baggrund af et andet formål. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os.

 

9. Ændring af oplysninger m.v.

Hvis du ønsker at vi opdaterer, ændrer eller sletter de personoplysninger, vi behandler om dig, hvis du ønsker at få adgang til oplysningerne, eller hvis du har nogen spørgsmål vedrørende ovennævnte retningslinjer, kan du kontakte os.

 

10. Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

11. Dataansvarlig, kontaktoplysninger og databeskyttelsesrådgiver

Dataansvarlig
Musikteatret Holstebro (CVR: 2424 5977)
Den Røde Plads 16
7500 Holstebro
Danmark