Musikteatret Holstebro gør et stort arbejde med at identificere ingredienser, der kan forårsage allergiske reaktioner for personer med fødevareallergi. Vi gør alt for at instruere vores personale om alvoren af ​​fødevareallergi. Desuden kan vi altid oplyse om de almindelige forekomne allergener ved henvendelse til personalet.

Er du i tvivl, kan du altid henvende dig til personalet, så svarer vi med glæde på dine spørgsmål.

Vi kan informere om almene allergener jf. nedenstående oversigt i vores menuer og buffeter:

  • Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis glutenholdige produkter
  • Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr
  • Æg og produkter på basis af æg
  • Fisk og produkter på basis af fisk
  • Jordnødder og produkter på basis af jordnødder
  • Soja og produkter på basis af soja
  • Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
  • Nødder og produkter på basis af nødder
  • Selleri og produkter på basis af selleri
  • Sennep og produkter på basis af sennep
  • Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
  • Svovldioxid og sulfitter
  • Lupin og produkter på basis af lupin
  • Bløddyr og produkter på basis af bløddyr