• Cremet jordskokkesuppe serveret med ristet serranoskinke, porre frites og sprøde jordskokker
 kr. 70,-
  • Mulligatawny  indisk, let og mild karrysuppe serveret med dampede urter, ristede tigerrejer og unghanebryst
kr. 70.-
  • Jomfruhummersuppe tilsmagt med cognac og fløde serveret med ristede stykker af halekød
kr. 75,-
  • Håndrørt tunmousse rørt med urter og double creme fraiche serveret på blandet salat med citron, rejer og dildcreme
 kr. 75,-
  • Ristet unghanebryst på marineret sprød salat med urtevinaigrette serveret med sprødt rør af filodej
 kr. 75,-
  • Lufttørret parmaskinke silkeskåret og anrettet med Provence tomatsalat hertil pesto og brødcroutons
 kr. 75,-
  • Krebse- og rejesalat vendt med double creme fraiche, tilsmagt med peberrod og urter. Serveret på salat, hertil sprødstegte pandekagestænger
kr. 75,-
  • Bagt torskefilet smurt med krydderurtecreme og drysset med sprød landskinke. Serveret på små salater med grønne asparges
kr. 75,-
  •  Bagt kold laksesoufflé med røget lakserose serveret i rede af sprøde urter hertil citron og purløgsdressing
kr. 75,-
  • Ristede tigerrejer cognac flamberede i flødesauce med ristede urter. Serveret i butterdejsskal med krydderurter på toppen
kr. 75,-
  •  Rødspætte terrine bagt med spinatsoufflé og drysset med fermenterede løgfrø.Serveret på små salater med dampede asparges og persillecreme
kr. 75,-
  • Tapastallerken lufttørret parmaskinke med aioli, røget svinemørbrad med pesto og oliven, fennikelsalami med pimentsalsa og Vesterhavsost
kr. 85,-

Alle vores forretter serveres med økologisk smør og hjemmebagt brød.

pdf DOWNLOAD (302 KB)