• Frokosttallerken hvor kokken bruger dagens udvalg af kød og grønt: består af 2 slags fisk med æg (sild kan bestilles ) 1 kød og 1 slags fjerkræ, salat, kage anretning og 2 slags ost med frugt. Der kan tilkøbes en lun ret til 45 pr. pers.
kr. 150,-
  • Den lette tapas tallerken: 3 slags kød, 2 slags ost, dip og dyppelse, mørkt og lyst brød samt smør og en lille sød ting til dessert
kr. 150,-
  • Spisekammerbuffet med 4 slags pålæg med garniture, oste med tilbehør
    samt frisk frugt serveret med brød og økologisk smør
kr. 115,-
  • 3 stk. håndmadder
kr. 55.-
  • Uspecificeret smørrebrød
kr. 45,-
  • Rejer på franskbrød
kr. 60,-
  • Stjerneskud
kr. 125,-
  • Pariserbøf
kr. 125,-
  • Foccaciabolle med fyld
kr. 85,-
  • Luksus sandwich med grov eller lystbrød og forskelligt fyld
kr. 75,-
  • Standard trekant sandwich med 2 lag – 1 stk.
kr. 35,-
  • 4 stk. mini sandwich med forskelligt fyld
kr. 65,-
  • 1/1 bolle med smør
kr. 25,-
  • Dagens kage pyntet med frugt
kr. 35,-
  • Husets lagkage
kr. 40,-
  • 2 slags hjemmebagte småkager
kr. 25,-
  • Lun kringle
kr. 35,-
  • Kransekage eller chokolade petitfour 2 stk.
kr. 35,-
  • Blandede nødder og frugt
kr. 25,-
  • Udskåret frisk frugt
kr. 20,-
  • Chips og snacks
kr. 20,-
  • Grøntsagssnacks med dip
kr. 20,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)