Forret på tallerken:

  • Rejer marineret med chili, lime og ingefær
  • Pestobagt laks med aioli
  • Røget andebryst med syltede kumquats
  • Salat, brød og økologisk smør

Hovedret på buffet:

  • Helstegt oksefilet med sauce bordelaise
  • Unghanebryst farseret med spinat
  • Langtidsstegt lammekølle med rosmarinfløde.
  • Saute af årstidens grønt
  • Syltet fennikel med krydderurter
  • Små stegte kartofler med persille
  • Kartoffeltærte
  • Mixet grøn salat med urtedressing
  • Revet kålsalat med pesto og bagte, saltede nødder
  • Brød og økologisk smør

Dessert på buffet:

  • Udvalg af oste med garniture
  • Chokoladebrownie med bærsauce
  • Hvid chokolademousse med nøddekrokant
  • Frisk frugt

 

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)