En anderledes tapas oplevelse serveret i 3 akter ved bordet på tallerken, så der er tid til hyggen…

Kold tapas:

Mini mozzarella tærte med røget laks

Majs wrap med kylling mousse

Spansk serrano på marinert ruccula salat

Tomat salat med pesto

Serveret med hjemmebagt brød og økologisk smør

 

Lun tapas:

Bruchetta med oliven tarpanade

Saltbagt kartofler med ristet chorizo salat

Kyllinge spyd med guacamole og lun mango og pære

Stegt oksefilet på grillede asparges og svampe med aioli

Butterdejsskal med cognac flamberet tigerrejer

Serveret med hjemmebagt brød og økologisk smør

 

Dessert tapas:

Klassisk spansk mandelkage  med pistacie glace og chokolade pynt

2 slags øko oste med sylt

Vanille creme brulee glaseret med rørsukker

Havtorn is rullet med knas og pyntet med forskellig frugt og bær

 

375,- pr. person – min. 25 kuverter