• Urtefarseret kalkunfilet serveret med spinatflan og smørdampede sprøde grøntsager. Hertil piment flødesauce tilsmagt med brie og ristede små kartofler
 kr. 160,-
  • Honningstegt svinekam serveret med gulerodstærte, ristede sprøde grønsager. Hertil estragon flødecreme og smørstegte små kartoffelskiver
kr. 180,-
  • Skindstegt unghanefilet serveret med rodfrugtetoppe og ristet sprødt grønt. Hertil champignon fløde creme og pommes røsti
kr. 170.-
  • Krydderpaneret svinemørbrad serveret med ærtetimbale og sauté af rodfrugter. Hertil dijonfløde sauce og ristede små kartofler med krydderurter
kr. 170,-
  • Rødvinsbraiseret okseyderlår serveret med rodfrugt timbale og flødesauteret timiankål. Hertil kraftig sauce af sky og kartoffeltoppe af grov mos
 kr. 185,-
  • Gammeldags oksesteg med skysauce, hvide kartofler, bønnesaute, glaserede perleløg, surt, sødt og waldorffsalat
 kr. 200,-
  • Oksehøjrebsfilet serveret med svampesoufflé, ristet sprødt grønt, reduceret rødvinssauce og taglagte kartofler tilsmagt med smør
 kr. 225,-
  • Helstegt kalvefilet serveret med broccoliterrine og honningglaserede gulerødder. Hertil timian flødeskysauce og pandestegte kartoffelbåde
kr. 235,-
  • Oksemørbrad serveret med bacon/kål tærte, sprøde rodfrugter, svampe/rødvinssauce og kartoffelfondant af mos
kr. 295,-
  • Braiseret krondyrsteg serveret med svampetærte og smørbagt selleri med ærtepuré. Hertil kraftig sauce af skyen tilsmagt med portvin samt ristede petit kartofler
kr. 245,-

Alle vores retter kan tilpasses med tilbehør, hvis man ønsker at bytte.

Har man andre ønsker end vores menuer, er det bare at spørge, vi kan lave stort set alle retter. Ligeledes kan vi håndtere de fleste allergener.

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)