Serveret ved bordet:

Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
Rørt torskesalat med krydderurtemayo drysset med rejer og citron
Hertil groft rugbrød, økologisk smør samt hjemmebagte flutes

Julehovedret på buffet:

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Koldrøget laks med æggesalat og purløgsdrys
Lun julepostej med sprød bacon og ristede champignons
Tarteletter med høns i asparges og hakket persille
Grønkålssalat med dadler, figner og æbler i syrnet fløde
Sprød salat med ærter/agurk med cremet dressing og krummer
Gratineret kartoffelgratin med rodfrugter og smør
Stegt andebryst med brunede små kartofler
Sprød flæskesteg med grov syltet rødkål og surt
Juledessert på buffet:

Nøddekonfektkage med chokoladeskum
Ris à la mande med mandelstykker og kirsebær/rom sauce
Osteanretning med 4 slags oste, druer og sødt
Kiks, hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. person kr. 335,-

Min 25 kuverter.