Intimkoncert med Morten Remar

Morten Remar var frontmand i Back to Back, det velkendte 80`er band, som blandt andet hittede med nummeret “Jonathan”. Morten har sidenhen udgivet 5 soloalbum.

Nu er han tilbage med ny dansksproget plade, “Umulige Kærester”. Sangene er vokalbåret med en folket pop-lyd med tekster baseret på hans egne iagttagelser fra livet.

Det anmelderroste album er en poetisk og personlig rejse tilbage i tiden til sangskriverens unge år. En anmelder skrev om den nye plade ,”…det er ganske få sangere, der kan formidle modersmålet så ubesværet og naturligt som Morten Remar”.

Morten Remar er en charmerende historiefortæller, som under optrædelser med sit band, fortæller lige så mange historier, som han spiller. Han optræder sammen med de selv samme dygtige musikere, som der har været med til at indspille albummet. Guitaristen Jens Runge (Hanne Boel, Burnin` Red Ivanhoe), Bassisten Henrik Irgens (Grant Nicholas, Jamie Lawson) og Esben Duus (Lillian Boutté, Caroline Henderson).

En koncert med Morten Remar og bandet er en intim oplevelse, som bliver spillet i øjenhøjde med publikum.

Sangene fra “Umulige Kærester” danner rammen om koncerten, men der også plads til nogle af de gode gamle hits fra Morten Remar.

Tilkøb mad før koncerten her

Køb billet