MADE IN AARHUS TEATERKONCERT

MADE IN AARHUS TEATERKONCERT med ”KYS BRUDEN”, “DE FØRSTE KÆRESTER PÅ MÅNEN”, ”STUPID MAN”, “LAV SOL OVER AARHUS”, “NÅR JEG BLIVER GAMMEL”, “DER GÅR MIN KLASSELÆRER”, ”MALAGA”, “KÆRESTER”, “DET ER MIG, SOM STÅR HER UDE OG BANKER PÅ”, “VIMMERSVEJ”, “SMUK OG DEJLIG” og 30 andre hits, levendegjort af de fem skuespillere ANNETTE HEICK, TRINE PALLESEN, XENIA LACH-NIELSEN, TOMAS AMBT KOFOD og KRIS HERMAN.

Ideen til hele forestillingen bygger på tanken fra Kys Bruden om, at hvis man i det afgørende sekund havde kigget den anden vej, så havde man mødt en hel anden partner, og så havde vejen til den store kærlighed set helt anderledes ud. Desuden sætningen ”Hvis man vil lære at se, må man kigge” fra Lav Sol Over Aarhus, som lærer os at kigge på verden og se mulighederne.  Vi skal i den færdige forestilling møde en række mennesker, der mødes og skilles fra hinanden i forskellige konstellationer, indtil den store kærlighed er fundet – når de er blevet gamle og sidder på en bænk.   Skuespillerne spiller en række karakterer, men er også ”statister”/kor i hinandens scener.

 

MADE IN AARHUS TEATERKONCERT hylder fem årtiers suveræn musik fra Århus-kunstnere som Thomas Helmig, tv•2, Gnags, Tina Dickow, Carpark North og mange, mange flere.

Fra 70’ernes kvinderock til nutidens radiohits har Århus’ største sangskrivere kredset om mødet med kærligheden – i hverdagen, i lykken, i drømmene og i de smertelige brud som ingen af os undgår.

I MADE IN AARHUS bliver byens største hits levendegjort, og de poetiske, kærlige, barske og sjove tekster opleves på ny i de dramaer der træder frem af musikken.

Den 3-dobbelte Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph glæder sig meget til arbejdet med Aarhus’ store sangskat.

850x550_MadeInÅrhus_WEB_3
850x550_MadeInÅrhus_WEB_4
850x550_MadeInÅrhus_WEB_5
850x550_MadeInÅrhus_WEB_1
850x550_MadeInÅrhus_WEB_2

”Når man dykker ned i bunken af sange opdager man, at lykken og kærligheden ikke kun findes i den store, stormomsuste forelskelse, hvor man rejser ud mod solopgangen. Den findes i lige så høj grad i den helt almindelige og tilsyneladende trivielle hverdag. Man skal bare lære at se den. Man skal lære at se ham, der sidder ved busstoppestedet eller hende, der sidder i hjørnet på caféen. Jeg har tænkt mig at lave en fortælling, hvor vi følger en række menneskers møder i livet. Vi møder alle sammen tusindvis af mennesker i vores liv, men lægger vi nogensinde mærke til, om de står med vores lykke i hånden. Som Gnags siger i en af sangene: ’For at lære at se, må man kigge’. Med Made in Aarhus kigger vi på sangene for at lære at se kærligheden.”
– Anders Lundorph, instruktør

En række danske og udenlandske arrangører er blevet bedt om at puste nyt liv i de sange som ikke bare Aarhus, men hele Danmark, kender og elsker. Med kapelmester Mikkel Rønnows 10 mands orkester er der lagt op til en stor musikalsk aften.

”At røre ved Danmarkshistoriens allerstørste hits er noget man går til med lige dele ydmyghed og nysgerrighed. En stor del af det musikalske udtryk bliver de nye orkesterarrangementer, som vi håber kan skabe en kombination af genkendelsens glæde og nyskabende overraskelser. På den måde kan musikken forhåbentligt give plads til, at teksterne kan opleves på ny.”
– Mikkel Rønnow, kapelmester

MADE IN AARHUS er for de smukke og dejlige, de vilde kaniner, de første kærester på månen og dem der står derude og banker på…

Iscenesættelse: Anders Lundorph
Kapelmester: Mikkel Rønnow
Scenografi & lysdesign: Benjamin la Cour
Koreografi: Karina Dichov Lund

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores showbuffet bestående af: 

Hovedret på buffet:

 • 2 dejlige kød udskæringer hvor kokken skærer for:
 • Helstegt filet af Hereford og krydderstegt skinkesteg
 • Medaljon af kalkunfilet serveret i flødesauce
 • Små ristede kartofler med urtedrys
 • Ristede varme grøntsager efter sæson
 • Kraftig okseskysauce
 • Salat buffet med 3 slags salater
 • Serveret med div. fetaost og sprøde krummer og kerner
 • 2 slags hjemmerørte dressinger
 • Brødbuffet og øko smør

Dessert på buffet:

 • Hjemmelavet chokolade dessert med ”Callebaut” og frisk frugt og 2 slags saucer

Pris pr. person kr. 200,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres 2 timer før forestillingen starter.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden forestillingen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Anmeldelser


Jyllandsposten

Kulturkupeen

Politiken

BT

CPH Culture
 • Priser: 180 - 395 DKK
 • Sted: Holstebro - Teatersalen
 • Spilleperiode: 22/11/2017 19:30
 • Kategori: Koncert, Teater
Køb billet