Merry Christmas Baby

Misteltenen er strategisk placeret, og temperaturen stiger garanteret et par grader, når DR Bigbandet inviterer til årets julekoncert fyldt af blues, inderlig jule-soul og swingende klassikere. Med sig på scenen har de den alsidige Bobo Moreno, som er kendt for en stemme, der emmer af soul, og en smittende begejstring for musikken. Derudover er også Miriam Mandipira der kaldes ’Queen of the Blues’ i det sydlige Afrika med. I de seneste år har hun herhjemme erobret den danske blues-, jazz- og soul-scene. De sidste par år har hun taget publikum med storm under DR Bigbandets julekoncerter, og vi kan se frem til at blive tryllebundet af hendes store stemme igen i år.

Den selvsikre Michael Carøe er aftenens vært og indtager også rollen som crooner. Med vanligt overskud og glimt i øjet fører han publikum gennem koncerten, og han har tilmed lovet at opfylde de største julemusikønsker, som han indsamlede fra publikum under de sidste par års turnéer.

Start aftenen med at nyde en 3-retters julemenu:

Inden koncerten begynder, kan du nyde vores 3-retters julemenu, som serveres ved runde borde. Og dertil kan du nyde suveræn underholdning og sublim jazzmusik. Ønsker du julemenuen, så  kan dette tilvælges i forbindelse med billetkøbet.

Aftenens program:

18.00-20.00 Nyd den 3-retters julemenu (hvis du har tilkøbt dette)

20.00-21.30 Koncerten Merry Christmas baby.

21.30-00.00 Jazz-festen fortsætter i Hall of Fame

 

  • Pris: 330 DKK
  • Sted: Holstebro - Black Box
  • Spilleperiode: 09/12/2017 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet