Midt om Natten

Nu kommer MIDT OM NATTEN, der er én af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album, til Musikteatret Holstebro i en spritny musicalversion. Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Publikum kan se frem til at høre bl.a. Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark fortolke sange, som Susan Himmelblå, Papirsklip, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia og Rabalderstræde. Det bliver det unge stjerneskud Gustav Wolter, der skal udfylde Kim Larsens legendariske rolle som Benny.

Midt Om Natten, TL Entertainment 10/2107

Det store cast tæller også navne som Jesper Lohmann, Troels Malling, Allan Mortensen, Max Hansen, David Owe, Sigurd Holmen Le Dous, Jacob Femerling og Henriette Lund. Udover deres skuespiltalent, er alle udstyret med eminente vokaler. Holdet får selskab af et talstærkt ensemble af sangere og dansere, og et stort orkester under ledelse af Joakim Pedersen.

NYT TWIST TIL HANDLINGEN

Udover de mange kendte hits fra MIDT OM NATTEN, der er det bedst sælgende danske album nogensinde, bliver musicalen også krydret med en perlerække af store Kim Larsen- og Gasolin-hits. Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs, vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

STRISSERNE KOM, FØR VI VENTEDE DEM…

MIDT OM NATTEN er en god, spændende og stadig vedkommende historie med nogle stærke karakterer, der nok er værd at opleve endnu engang – på en helt ny måde, og bundet sammen af et af de største hitkataloger nogen dansk artist har præsenteret.

Filmen – og albummet af samme navn – rummer nogle af Kim Larsens stærkeste, suverænt mest poetiske, originale og inspirerende sange. Filmens soundtrack er det mest solgte album i Danmark nogensinde – og titler som ‘Haveje’, ‘Susan Himmelblå’ og ‘Papirklip’ er for længst blevet optaget i Højskolesangbogen og i den danske sangskat.

DANMARKS ROCKSTAR NUMMER ET

Kim Larsen og Gasolins musik har siden debuten i 1969 været soundtracket til mange danskeres hverdag og fest. Albummet MIDT OM NATTEN, der udkom i 1983, er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer, hvilket er et salgstal, som kunstnere i 2017 kun kan drømme om. Det er det bedst sælgende danske album nogensinde, og salgstallet svarer til 33 gange platincertifikater og at hver 10. dansker i gennemsnit har et eksemplar stående på hylden.
Filmen MIDT OM NATTEN, som udkom i 1984, er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin, Starfuckers og Kim Larsen & Kjukken har rørt noget i de fleste, og numre som ‘Køb Bananer’, ‘Masser af succes’ og ‘Dengang jeg var lille’ har gjort ham til en af de største rockmusikere, Danmark har i dag.

Manuskript: Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen
I en scenebearbejdelse af Heinrich Christensen
Instruktion: Heinrich Christensen
Scenograf: Marie í Dali

Cast

Gl. Arnold:  Kurt Ravn
Benny: Gustav Wolter
Unge Arnold: Troels Malling
Susan Himmelblå: Lise Baastrup
Christoffer: Sigurd Holmen Le Dous
Rita: Henriette Lund
Spacy: Jacob Femerling
Tusindfryd: Allan Mortensen
Rockerleder: Jimmy Jørgensen
Buhmand: Max Hansen
Charles m.fl: Jesper Lohmann
Kranen & Molly: Pernille Højmark

 

Midt om natten har præmiere til marts i Tivoli – du kan opleve musicallen i Musikteatret Holstebro fra den 2. – 6. maj

billet+buffet Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores showbuffet bestående af:

Hovedret på buffet:

 • 2 slags kødudskæringer hvor kokken skærer for:
 • Helstegt filet af Hereford og krydderstegt skinkesteg
 • Medaljon af kalkunfilet serveret i flødesauce
 • Små ristede kartofler med urtedrys
 • Ristede varme grøntsager efter sæson
 • Kraftig okseskysauce
 • Salatbuffet med 3 slags salater
 • Serveret med div. fetaost og sprøde krummer og kerner
 • 2 slags hjemmerørte dressinger
 • Brødbuffet og øko smør

Dessert på buffet:

 • Hjemmelavet chokolade dessert med ”Callebaut”, frisk frugt og 2 slags saucer.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 200,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres 2 timer før forestillingen starter.

Køb NEM Bar i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, eller benytte dig af NEM Bar i pausen kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

teaterpakken En del af teaterpakken…

Køb billet til mindst 4 forestillinger fra teaterpakken og opnå en rabat på 50,- kr. pr. billet.

For at opnå rabatten online skal du bestille 4 forestillinger inden for samme sæson (august – juni) på en gang, hvorefter du fremover kan bestille forestillinger fra den pågældende sæson til teaterpris enkeltvis.

 

Læs vores handelsbetingelser her.

 • Priser: 155 - 655 DKK
 • Sted: Teatersalen
 • Spilleperiode: 02/05/2018 20:00 - 06/05/2018 16:00
 • Kategori: Musical, Teater, Teaterpakke
Køb billet