Snehvide

En eventyrlig opera for hele familien

Musikken har klang af Broadway, for den amerikanske komponist Paul Schwartz har komponeret den helt nye version af Snehvide, og teksten af Lars Oluf Larsen har masser af poesi og humor. Oveni det bliver opsætningen fyldt med energi og ungdom, når Musikdramatisk Teaterskoles Talentlinje leverer solisterne.

Pernille Elimar er leder af Talentlinjen og hun er også forestillingens instruktør. Hun har gennem et år klædt de unge talenter på, så de har redskaberne til at udfylde de solistroller, der er skabt til dem og Operaen i Midtens version af historien.

MidtVest Juniorkor udgør forestillingens ensemble, mens Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro sørger for dygtige dansere.

Sæt julemåneden i gang med en stor og farverig oplevelse, der fylder scenen med vellyd og teatermagi.

 

Snehvide og skønheden inden i

Dronningen af Vesterland er guddommelig smuk, hvilket hendes magiske spejl trofast fortæller hende hver morgen, når hun får sat håret af sin frisør. Dronningens steddatter, Snehvide, vil også gerne være smuk, men den eneste der syntes det, var hendes far kongen, og han er død. Da spejlet en dag skifter mening og udnævner Snehvide til den smukkeste, tager handlingen fart. Dronningen beordrer sin jæger til at skaffe Snehvide af vejen, men en forklædt prins fra Østerland, der er kommet for at skabe fred mellem de to riger, forelsker sig ved første blik og redder hende. Snehvide flygter ud i skoven, hvor hun møder syv forældreløse børn, der lever kummerligt i deres lille hytte. Den forelskede prins leder efter hende, den hævngerrige dronning leder efter hende. Men hvem finder hende først? Og hvad er skønhed i det hele taget?

“Selv en facade af pureste guld

skjuler det ikke, hvis sjælen er fuld

af rendyrket ondskab og grim jalousi.

Skønhed er det, der er indeni!”

 

Komponist: Paul Schwartz
Librettist: Lars Oluf Larsen

Iscenesættelse: Pernille Elimar
Musikalsk ledelse: Flemming Vistisen
Scenograf og kostumedesigner: Jan de Neergaard
Lysdesigner: Kristoffer Lystek
Koreograf: Patricia Seron Pawlik

Forestillingen varer 70 min. uden pause.

  • Pris: 195 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 02/12/2017 14:00 - 03/12/2017 17:00
  • Kategori: Børn, Teaterpakke
Køb billet