Serveret ved bordet:

Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat

Rørt torskesalat med krydderurtemayo drysset med rejer og citron

Hertil groft rugbrød, økosmør samt hjemmebagte flutes

 

Julehovedret på buffet:

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Koldrøget laks med æggesalat og purløgsdrys

Røget svinemørbrad med lun løgtærte

Lun julepostej med sprød bacon og ristede champignons

Tarteletter med høns i asparges og hakket persille

Lune frikadeller med grønlangkål

Hvidkålssalat med valnødder tilsmagt med kommen

Grønkålssalat med dadler, figner og æbler i syrnet fløde

Sprød salat med ærter/agurk med cremet dressing og krummer

Gratineret kartoffelgratin med rodfrugter og smør

Stegt andebryst med brunede små kartofler

Sprød flæskesteg med grov syltet rødkål og surt

Glaseret kalkunsteg med fløde rosmarinsauce

 

Juledessert på buffet:

Nøddekonfektkage med chokoladeskum

Ris à la mande med mandelstykker og kirsebær/rom sauce

Osteanretning med 4 slags oste, druer og sødt

Jule-chokolade-knas, kiks og krydderkager

 

Natmad:

Aspargessuppe med kødboller og brød

 

425,- pr. person – min. 25 kuverter

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)