Forret serveres på tallerken – der kan vælges én af de nedenstående:
  • Serranoskinke/choricopølse anrettet på salat med pesto, aioli, og semidried tomater serveret med hjemmelavet brød og øko smør
  • Klassisk tunmousse anrettet på salat drysset med rejer. Pyntet med citron og tomat.
    Serveret med hjemmelavet brød og øko smør
  • Tarteletter med plukket kyllingefilet i aspargessauce pyntet med persilledrys og tomat
        På buffet: Kødet trancheres ved buffeten
  • Langtidsstegt kalvetykkam
  • Tender svinefilet  i timian og hvidløg
  • Forårets friske ristede grøntsager
  • BBQ whiskey sauce
  • Fløde bearnaisecreme
  • Ovnstegte kartofler
  • Gratineret grov kartoffelmos
  • Husets salatbar med diverse toppings
  • 2 slags dressinger
  • Hjemmelavet brød og øko smør
        Desserter (Vælg mellem 3 desserter)
  • Chokoladetallerken med brownie og chokolademousse
  • Vanilje panna cotta med hvid chokoladekage pyntet med frisk frugt
  • Hjemmelavet islagkage med bærsauce
        Natmad – ekstrapris pr. kuvert kr. 70- / 35,- for under 12- vælg mellem:
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat, brød og økologisk smør
  • Karrysuppe med hønsekød, ris og brød
  • Lav selv hotdogs med div. tilbehør

 

Pris: Min. 25 kuverter kr. 350,- pr. person / under 12 år kr. 175,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)