Menu for april:

Forret:

  • Krabbesalat med urter
  • Dampet rødspættefilet med spinat
  • 2 slags tapas, salami med pesto og syltede løg

Hovedret:

  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Dansk svinekam med pikant ost
  • Fyldte pandekager med stuvede butterbeans
  • Ristet ratatouille grønt
  • Grove pommes frittes med bbq
  • Kartoffelgratin med spinat
  • Broccolisalat med bacon
  • Rød pastasalat med piment
  • Grønne salater med ærter
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Brie/urtesauce
  • Okseskysauce

Dessert:

  • Chokolademousse med frugtpynt
  • Blåbær crumble med creme fraiche
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for maj:

Forret:

  • Rejemousse med friske krydderurter
  • Bresaola af okseinderlår med artiskok-mayonnaise
  • Røget helleflynder filet med spidskålssalat

Hovedret:

  • Pistacie smørstegt oksefilet
  • Dansk persille indbagt i kyllingefilet
  • Grøntsagsbøffer på urtebund
  • Spinattærte med semidried tomater
  • Pommes rösti med paprika
  • Flødegratinerede kartofler med karotter
  • Tomatsalat med rødløg og bøffelmozzarella
  • Grøn salat med agurk og marinerede majroer
  • Rissalat med urter og dijonsennep
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Cremet flødesauce
  • Okseskysauce

Dessert:

  • Vanille crème brulee med karameliseret rørsukker
  • Chokolade tærte med lemon curd
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)