Menu for august:

Forret på tallerken:

  • Dampet rødspætteroulade med spinat
  • Koldrøget torsk med urtepesto
  • Rørt kyllingesalat med mango

Hovedret på buffet:

  • Urtefaseret kalkuncuvette
  • Helstegt kalvefilet med pistaciesmør
  • Ristede sprøde grøntsager
  • Broccolisalat med sprød bacon
  • Blandet salat med dressing
  • Provence tomatsalat med mozzarella
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Ristede små kartofler med krydderurter
  • Gratineret bagt grov kartoffelmos
  • Timian flødesauce
  • Kalve skysauce.

Dessert på buffet:

  • Hvid brownie med blåbær
  • Orangebagte pandekager med vaniljecreme
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)

 


Menu for september:

Forret på tallerken:

  • Hjemmerørt skaldyrssalat med citron
  • Kold laksesouffle med purløgscreme fraiche
  • Røget svinemørbrad med peberfrugtpesto

Hovedret på buffet:

  • Krydderpaneret svinemørbrad
  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Bagte rodfrugter
  • Sprød salat med ærter og bacon
  • Marineret pastasalat
  • Græsk salat med feta
  • Div. sprøde salattilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Pandestegte skivekartofler med urter
  • Kartoffelgratin med fløde
  • Estragon flødesauce
  • Rødvinssauce

Dessert på buffet:

  • Blommetrifli med portvin og hvid mousse
  • Brownie med hasselnød topping
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)

 


Menu for oktober:

Forret på tallerken:

  • Røget krondyr kølle med spinatmousse
  • Rørt ørreds salat med friske krydderurter
  • Kold bagt torskefilet med gremolata

Hovedret på buffet: 

  • Rosa stegt gourmet kalvefilet
  • Provencekrydret svinekam
  • Fløderistede kål og rodfrugter
  • Hvedekernesalat med frisk salsa
  • Sprød grøn mixed salat med emmentaler
  • Marineret spidskålssalat med pære
  • Div. sprøde salattilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Champignon creme
  • Kalve skysauce

Desset på buffet:

  • Vanilje créme brulée
  • Fragilite kage med havtornfromage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for november:

Forret på tallerken:

  • Håndrørt tunmousse med citron
  • Flødestuvede svampe/rosmarin med brødcrouton
  • 3 slags tapaspølser med aioli og pesto

Hovedret på buffet:

  • Helstegt gourmet kalvetykkam
  • Rosa højrebsfilet
  • Ristede vinterurter
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprøde salattilbehør
  • Flødekartofler med gulerod
  • Pandestegte kartofler med skræl
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Svampecreme
  • 2 slags dressinger

Desset på buffet:

  • Chokoladetærte med limetop
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)