Menu for april:

Forret på tallerken:

  • Krabbesalat med urter
  • Dampet rødspættefilet med spinat
  • 2 slags tapas salami med pesto og løg

Hovedret på buffet:

  • Rosa langtidsstegt okseculotte
  • Dansk svinenakke med flødeost
  • Ristet ratatouille grønt
  • Grove pommes frittes med BBQ
  • Kartoffelgratin med spinat
  • Broccolisalat med bacon
  • Rød pastasalat med piment
  • Grønne salater med ærter
  • 2 slags dressing og diverse sprøde indslag
  • Brie/urte sauce
  • Okseskysauce

Dessert på buffet:

  • Hvid chokolademousse med champagne topping og sprødt
  • Gateau marcel fransk mørk chokolade kage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

 

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)