Menu for oktober:

Forret på tallerken:

  • Røget krondyrkølle med spinatmousse
  • Rørt ørreds salat med friske krydderurter
  • Kold bagt torskefilet med gremolata

Hovedret på buffet: 

  • Rosa stegt gourmet kalvefilet
  • Provencekrydret svinekam
  • Fløderistede kål og rodfrugter
  • Hvedekernesalat med frisk salsa
  • Sprød grøn mixed salat med emmentaler
  • Marineret spidskålssalat med pære
  • Div. sprøde salattilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Champignon creme
  • Kalve skysauce

Dessert på buffet:

  • Vanilje créme brulée
  • Fragilite kage med havtornfromage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for november:

Forret på tallerken:

  • Håndrørt tunmousse med citron
  • Flødestuvede svampe/rosmarin med brødcrouton
  • 3 slags tapaspølser med aioli og pesto

Hovedret på buffet:

  • Helstegt gourmet kalvetykkam
  • Rosa højrebsfilet
  • Ristede vinterurter
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprøde salattilbehør
  • Flødekartofler med gulerod
  • Pandestegte kartofler med skræl
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Svampecreme
  • 2 slags dressinger

Dessert på buffet:

  • Chokoladetærte med limetop
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for januar:

Forret:

  • Rejesalat med urter
  • Bagt laksesouffle med dild creme
  • Spansk serrano på rucola med aioli

Hovedret:

  • Rosastegt kalvefilet
  • Faseret unghanebryst med salvie
  • Spinattærte med skalotteløg
  • Ristede rødder med timian
  • Dampede petit kartofler med persille
  • Gratineret kartoffeltårn
  • Vilde ris salat med salsa grønt
  • Små salater med honningbagt rødbede
  • Blandet grøn salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Sauce bearnaise
  • Portvins skysauce

Dessert:

  • Tiramizu kage med chokolade gitter
  • Hvid brownie med skovbærskum
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for februar:

Forret:

  • Unghane terrine med krydderurter
  • Røget tun med sauce tartar
  • Tigerrejer i pancorasp på marineret romainesalat

Hovedret:

  • Langtidsstegt kalvetykkam
  • Dansk svinekam med peberbacon
  • Quinoa bøffer
  • Gratineret rodfrugt pie
  • Ristede kartoffelbåde
  • Grov kartoffelpuré med urter
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Små salater med mango og saltede græskarkerner
  • Kikærtesalat med agurk
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Grøn pebersauce
  • Hvidvinssauce

Dessert:

  • Italiensk pana cotta med rosmarin og syltede bær
  • Mørk brownie med karamelovertræk
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for marts:

Forret:

  • Røget vildsvin fra Klosterheden med krydret mayonnaise
  • Rimet torsk med fennikelsalat
  • Koldrøget lakseroulade med urte creme fraiche

Hovedret:

  • Helstegt kalveculotte
  • Honningstegt skinkesteg
  • Stegte falafelboller med kommen
  • Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
  • Ristede små kartofler
  • Grønsags souffléer med broccoli og creme fraiche
  • Små salater med bagte marinerede rodfrugter
  • Marinerede, dampede tortellini med spinat og parmaflager
  • Sæsonens grønne salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Kalve skysauce
  • Anis/lakrids flødesauce

Dessert:

  • Rådhuspandekager med orange sauce og nøddedrys
  • Rabarberkompot med hvid chokolademousse
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for april:

Forret:

  • Krabbesalat med urter
  • Dampet rødspættefilet med spinat
  • 2 slags tapas, salami med pesto og syltede løg

Hovedret:

  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Dansk svinekam med pikant ost
  • Fyldte pandekager med stuvede butterbeans
  • Ristet ratatouille grønt
  • Grove pommes frittes med bbq
  • Kartoffelgratin med spinat
  • Broccolisalat med bacon
  • Rød pastasalat med piment
  • Grønne salater med ærter
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Brie/urtesauce
  • Okseskysauce

Dessert:

  • Chokolademousse med frugtpynt
  • Blåbær crumble med creme fraiche
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for maj:

Forret:

  • Rejemousse med friske krydderurter
  • Bresaola af okseinderlår med artiskok-mayonnaise
  • Røget helleflynder filet med spidskålssalat

Hovedret:

  • Pistacie smørstegt oksefilet
  • Dansk persille indbagt i kyllingefilet
  • Grøntsagsbøffer på urtebund
  • Spinattærte med semidried tomater
  • Pommes rösti med paprika
  • Flødegratinerede kartofler med karotter
  • Tomatsalat med rødløg og bøffelmozzarella
  • Grøn salat med agurk og marinerede majroer
  • Rissalat med urter og dijonsennep
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Cremet flødesauce
  • Okseskysauce

Dessert:

  • Vanille crème brulee med karameliseret rørsukker
  • Chokolade tærte med lemon curd
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)