Menu for maj

Forret:

  • Rejemousse med friske krydderurter
  • Bresaola af okseinderlår med artiskok-mayonnaise
  • Røget helleflynder filet med spidskålssalat

Hovedret:

  • Pistacie smørstegt oksefilet
  • Dansk persille indbagt i kyllingefilet
  • Grøntsagsbøffer på urtebund
  • Spinattærte med semidried tomater
  • Pommes rösti med paprika
  • Flødegratinerede kartofler med karotter
  • Tomatsalat med rødløg og bøffelmozzarella
  • Grøn salat med agurk og marinerede majroer
  • Rissalat med urter og dijonsennep
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Cremet flødesauce
  • Okseskysauce

Dessert:

  • Vanille crème brulee med karameliseret rørsukker
  • Chokolade tærte med lemon curd
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

 

pdf DOWNLOAD (302 KB)


 

Menu for september

Forret:

  • Hjemmerørt skaldyrssalat med citron
  • Kold laksesouffle med purløgs cremefraiche
  • Røget svinemørbrad med peberfrugtpesto

Hovedret:

  • Krydderpaneret svinemørbrad
  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Kartoffelpandekager med ratatouille
  • Bagte rodfrugter med urtedrys
  • Pandestegte skivekartofler med urter
  • Kartoffelgratin med fløde
  • Sprød salat med ærter og bacon
  • Marineret pastasalat
  • Græsk salat med feta
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Estragon flødesauce
  • Rødvinssauce

Dessert:

  • Blommetrifli med portvin og hvid mousse
  • Brownie med hasselnød topping
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for Oktober buffet 2019

Forret:

  • Røget krondyrkølle med spinatæggestand
  • Rørt ørredsalat med friske krydderurter
  • Kold bagt torskefilet med gremolata

Hovedret:

  • Rosa stegt gourmet kalvefilet
  • Provencekrydret svinekam
  • Kylling mignon i rød kokossauce
  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Fløderistet kål og rodfrugter
  • Hvedekernesalat med svampe
  • Sprød grøn mixed salat med bønner og blåbær
  • Marineret spidskålssalat med æbler
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Svampe flødesauce
  • Kalve skysauce

Dessert:

  • Vanilje créme brulée
  • Fragilite kage med havtornfromage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for November

Forret:

  • Håndrørt tunmousse med citron
  • Røget fasanbryst med flødestuvede svampe/rosmarin
  • Røget laks med persillericotta

Hovedret:

  • Helstegt gourmet kalvetykkam
  • Rosa højrebsfilet med timian
  • Krondyr ragout med svampe
  • Flødekartofler med gulerødder
  • Pandestegte kartofler med skræl
  • Blomkålsgratin med panco og ost
  • Ristede vinterurter
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw med saltede mandler
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprødt salat tilbehør
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Svampecreme
  • 2 slags dressinger

Dessert:

  • Blåbærtærte med limefløde
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

pdf DOWNLOAD (302 KB)