Menu for Oktober buffet 2019

Forret:

  • Røget krondyrkølle med spinatæggestand
  • Rørt ørredsalat med friske krydderurter
  • Kold bagt torskefilet med gremolata

Hovedret:

  • Rosa stegt gourmet kalvefilet
  • Provencekrydret svinekam
  • Kylling mignon i rød kokossauce
  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Fløderistet kål og rodfrugter
  • Hvedekernesalat med svampe
  • Sprød grøn mixed salat med bønner og blåbær
  • Marineret spidskålssalat med æbler
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Svampe flødesauce
  • Kalve skysauce

Dessert:

  • Vanilje créme brulée
  • Fragilite kage med havtornfromage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

pdf DOWNLOAD (302 KB)


Menu for November

Forret:

  • Håndrørt tunmousse med citron
  • Røget fasanbryst med flødestuvede svampe/rosmarin
  • Røget laks med persillericotta

Hovedret:

  • Helstegt gourmet kalvetykkam
  • Rosa højrebsfilet med timian
  • Krondyr ragout med svampe
  • Flødekartofler med gulerødder
  • Pandestegte kartofler med skræl
  • Blomkålsgratin med panco og ost
  • Ristede vinterurter
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw med saltede mandler
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprødt salat tilbehør
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Svampecreme
  • 2 slags dressinger

Dessert:

  • Blåbærtærte med limefløde
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris: Minimum 25 couverter  kr. 350,-

pdf DOWNLOAD (302 KB)