2 fiske- og skaldyrsretter og 1 æggeret med tilhørende små salater og sauce verte.
5-6 slags lokale og udenlandske specialiteter, eks. røget vildt, salami, chorizo, Serano skinke, bresaola osv.
4-5 lune retter – eksempelvis mini-tærter med fyld, braiseret mør gastro kalvetykkam i mini pande med sauce.
Kartoffel toppe med krydderurter, rodfrugt fritter, mini pizzaer, krydrede kyllingspyd og fyldte pandekager med pulled turkey.
2 slags dessert – eksempelvis chokolademousse, Crème brûlée, Tiramizu, fyldte rådhuspandekager osv.
Ostebord med 3 slags tapasoste med diverse søde / syltede indslag.
Dips og chips: pesto, aioli, chilimayo, salsa, oliven, artiskok, grillede svampe, feta, ris chips og saltede nødder.
Alt sammen serveret med 2 slags rustik brød (groft og lyst) samt kiks og smør

 

Pris : kr. 225,- pr. person

(Min. 25 kuverter)