Anders Blichfeldt -christmas gospel

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt i julen 2018 igen tager på juleturne med ‘Christmas Gospel’. Det er de store julesange i swingende gospel versioner, blues og rock’n roll – liv og glade dage – lige præcis som Anders aller bedst kan lide det!

Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters, og de vil give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Endnu en Blichfeldt!
Årets Christmas Gospel koncerter byder på endnu en Blichfeldt, nemlig Anders’ datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 16 år en fantastisk dygtig sangerinde, og hun har ligesom sidste år lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder “den gamle” rigtig meget.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospelgenren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores Julemenu

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 250,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres 2 timer før forestillingen starter.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten,  kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Julemenu her:

Julemenu – klik på samme dato som på din billet og tilføj til kurv

 

Læs vores handelsbetingelser her.

 

  • Priser: 155 - 305 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 21/12/2018 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet