Elsker dig for evigt

Susanne Biers prisbelønnede film af samme navn er blevet til en poetisk og smuk danseforestilling om livets sårbarhed. Til musik og sang af Pernille Rosendahl har koreografen Marie Brolin-Tani skabt et værk, der griber fat i en inderlig og smuk kærlighed, som smadres fuldstændigt i et skæbnesvangert øjeblik.

Sammen med det unge, smukke og forelskede par, Joakim og Cecilie, bliver publikum taget med ind i en verden af skønhed, erotik, kamp, absurditet og afmagt. I denne tragiske såvel som poetiske fortælling, leverer de seks dansere nogle kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, som krydser hinandens veje. Publikum vil opleve sublim dans med stærke scenografiske elementer skabt af scenograf og videodesigner Signe Krogh, kostumer af modedesigner Åsa Gjerstad og rørende musik leveret af Pernille Rosendal, som fylder salen med sine kraft- og længselsfulde vokal. Her går musik, dans, visuel design, video, lys og en gribende fortælling op i en højere enhed.

Elsker dig for evigt er tredje del i Bier-trilogien og blev succesfuldt produceret i samarbejde med Musikhuset Aarhus og Kulturhovedstad Aarhus 2017.

 

 Pernille Rosendahl og albummet Dark Bird

Pernille Rosendahl er autodidakt sanger, sangskriver og producer. Hun har været medskaber af bands som Swan Lee og The Storm, der har nydt stor succes og anerkendelse i både ind- og udland. I 2005 modtog hun prisen som ”Årets Danske Sangerinde” ved Danish Music Awards, en af mange priser i løbet af hendes karriere. I 2016 debuterede hun som soloartist i eget navn med albummet Dark Bird, der ligger som base for musikken i forestillingen. Sammen med komponist, producer og instrumentalist Søren Vestergaard har de omdannet det smukke album til danseforestillingen. Komponisten Christian Tronhjem har skabt lydcollage og musik.

 

Black Box Dance Company

Black Box Dance Company er et professionelt dansekompagni med base i Holstebro – og Jyllands eneste professionelle dansekompagni. Trods kun 5 års levetid, har det opnået stor succes i både ind- og udland, og høstet bred anerkendelse for de mangeartede produktioner og arbejde af høj kvalitet. Kompagniet består af otte dygtige dansere i starten af deres karriere fra hele Europa. Kompagniet ledes af kunstnerisk leder – og anerkendte koreograf – Marie Brolin-Tani, der også er koreograf og iscenesætter af Elsker dig for evigt.

 

Koreografi og iscenesættelse: Marie Brolin-Tani
Dans: Black Box Dance Company
Musik og sang: Pernille Rosendahl
Musik og instrumentalist: Søren Vestergaard
Musik og lydcollage: Christian Tronhjem
Scenografi og videodesign: Signe Krogh
Lysdesign: Kim Glud
Kostumer: Åsa Gjerstad
Varighed: 2X45 minutter inkl. pause på 20 min.

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Hovedret på buffet:

 • 2 slags kød udskæringer, hvor kokken skærer for:
 • Helstegt filet af Hereford og krydderstegt skinkesteg
 • Medaljon af kalkunfilet serveret i flødesauce
 • Små ristede kartofler med urtedrys
 • Ristede varme grøntsager efter sæson
 • Kraftig okseskysauce
 • Salat buffet med 3 slags salater
 • Serveret med div. fetaoste og sprøde krummer og kerner
 • 2 slags hjemmerørte dressinger
 • Brødbuffet og øko smør

Dessert på buffet:

 • Hjemmelavet chokolade dessert med ”Callebaut”, frisk frugt og 2 slags saucer.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 200,- / Børn under 12 år er halv pris.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, eller benytte dig af NEM BAR i pausen kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Showbuffet eller NEM BAR her:

Showbuffet – klik her, vælg den ønskede dato i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

NEM BAR – klik her, vælg den ønskede dato i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

 

Læs vores handelsbetingelser her.

Anmeldelser


Jyllandsposten
“Potent og lidenskabelig”

Børsen
“En stor og smuk oplevelse”

Informationen
“Sådan danser man kærlighed”

stiften.dk
“Flot og fængslende”

Gaffa

CPHCulture

mortenhede.dk

Århus Stiftstidende
 • Pris: 280 DKK
 • Sted: Black Box
 • Spilleperiode: 23/02/2019 20:00
 • Kategori: Dans
Køb billet