Foredrag: Senfølger af seksuelle overgreb – at overleve eller leve

Hvordan støtter man mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb? Hvilke muligheder er der, og hvad virker – og hvad virker ikke? Omkring 10 pct. af alle børn bliver udsat for seksuelle overgreb. De vokser alle op og skal som voksne lære at mestre livet med de skader, de har med sig. Men hvordan?

Kom med til et foredrag ved Lisbeths Zornig Andersen om senfølger af seksuelle overgreb den 27. februar i Musikteatret Holstebro.  Med udgangspunkt i forskning samt egen erfaring med mestring af overgreb i barndommen, tager Lisbeth dig igennem, hvad undersøgelser viser på området, og hvad mennesker, der selv har oplevet overgreb, mener, at der skal til for at overkomme – eller i hvert fald leve med – hvad der ikke kan ændres.

Læs mere om senfølger i Huset Zornigs rapport “Seksuelt krænkede børn – om børn der har svært ved at fortælle og voksne der har svært ved at forstå”.  Rapporten, samt en række andre udgivelser, kan hentes gratis på: http://husetzornig.dk/udgivelser/rapporter/

Ved at deltage i foredraget ønsker Lisbeth, at give jer med senfølger såvel som pårørende og fagpersoner nye perspektiver på et liv med senfølger og sammen kan vi forhåbentlig gøre det lettere at bryde tavsheden om seksuelle overgreb.

Bemærk – Billetter til foredraget kan kun købes via dette link:  https://husetzornig.safeticket.dk/events/38110-Senfoelger_af_seksuelle_overgreb_-_at_overleve_eller_leve/

Lisbeth Zornig Andersen er cand. polit., stifter og leder af Huset Zornig, formand for den sociale tænketank SIF, initiativtager til Børnenes IT-Fond, tidligere formand for Børnerådet, it-strategisk rådgiver og adm.dir. for Specialisterne – og mor til fem.

  • Sted: Musikteatret - Prismesalen
  • Spilleperiode: 27/02/2018 19:00
  • Kategori: Foredrag
Køb billet