I SIDSTE ØJEBLIK

– En lun komedie om at blive ældre.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. I SIDSTE ØJEBLIK er en lun komedie med Lisbet Dahl i hovedrollen som enken Marianne, der sammen med sine to veninder Anne-Louise og Solvej – spillet af henholdsvis Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich – forsøger at få det bedste ud af livets sidste kapitel trods alderdommens forskellige udfordringer.

Som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Dette mantra forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik. Publikum kan glæde sig til at følge deres kampe, sorger, erobringer og ikke mindst nye møder med kærligheden, som har sin plads i alle livets etaper.

Enken Marianne som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, der ikke længere bekymrer sig om, hvad andre tænker om deres handlinger. Det fører til overraskende slutninger og chancer, der gribes. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

På rollelisten ses også Joen Bille, Søren Bang Jensen og Jeanette Binderup-Schultz.

I SIDSTE ØJEBLIK instrueres af Kasper Wilton, som tidligere har instrueret blandt andet den anmelderroste succes ”Døden i Venedig – Drengen i Venedig” (2016) og den Reumertvindende ”Bang og Betty” (2012/2015) – begge på Folketeatret. Scenografien er skabt af en af landets mest erfarne scenografer, Marianne Nilsson. Manuskriptet er skrevet af svenske Carin Mannheimer med originaltitel ”I sista minuten” og er oversat til dansk af Sebastian Dorset.

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores teaterbuffet menu.

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, et udvalg af kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 250,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres 2 timer før forestillingen starter.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, eller benytte dig af NEM BAR i pausen kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet eller NEM BAR her:

Teaterbuffet – klik på samme dato som på din billet og tilføj til kurv

NEM BAR – klik på samme dato som på din billet og tilføj til kurv

 

teaterpakken En del af teaterpakken…

Køb billet til mindst 4 forestillinger fra teaterpakken og opnå en rabat på 50,- kr. pr. billet.

For at opnå rabatten online skal du bestille 4 forestillinger inden for samme sæson (august – juni) på en gang, hvorefter du fremover kan bestille forestillinger fra den pågældende sæson til teaterpris enkeltvis.

 

Læs vores handelsbetingelser her.

Medmindre andet fremgår af billetten er garderoben ikke inkluderet i prisen.

Anmeldelser


JP
“Pragtkomedie om tre gamle veninder, der taler lige ud af posen om sex og død.”

CPH Culture
“Der kan ikke herske tvivl om, at I SIDSTE ØJEBLIK også vil gøre lykke, når den snart skal på turne i hele landet. Blandt andet på grund af den vittige, men også usentimentale fremstilling af udfordringerne ved at blive gammel, men også fordi de medvirkende - i særdeleshed tre garvede skuespillerinder - i sig selv gør det til en fryd at gå i teatret.”

Scenekanten
“I sidste øjeblik er en let, levende og morsom forestilling, der med humor og glimt i øjet reflekterer over det at blive ældre. Her er ingen klagesang eller ældrebyrde, men det er tværtimod varme, selvironi og sarkasme, der bobler om kap med nytårschampagnen.”

Out & About
“Det er et sjovt, kærligt, hyggeligt og meget velspillet stykke, der er værd at se.”
  • Priser: 180 - 305 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 26/10/2018 19:30
  • Kategori: Teater, Teaterpakke
Køb billet