John Mogensen Teaterkoncert

Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken og historien ”JOHN” tager på Danmarksturné og inviterer nye og gamle rullesten med til fest.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48 år. John Mogensen ville i år have fyldt 90 år.

Og nu, mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Den 22. marts 2019 drager Rasmus Bjerg på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans fantastiske 8-mands orkester.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med. ”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg og tilføjer: ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som man ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.

Varighed: 2 x 45 + 20 minutters pause

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores teaterbuffet:

Forretter:
Røget vildsvin fra Klosterheden med krydret mayonnaise
Rimet torsk med fennikelsalat
Koldrøget lakseroulade med urte creme fraiche

Hovedretter:
Helstegt kalveculotte
Honningstegt skinkesteg
Vegetarretter:
Stegte falafelboller med kommen
Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
Ristede små kartofler
Grønsags souffléer med broccoli og creme fraiche
Små salater med bagte marinerede rodfrugter
Marinerede, dampede tortellini med spinat og parmaflager
Sæsonens grønne salat
2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
Kalve skysauce
Anis/lakrids flødesauce

Desserter:
Rådhuspandekager med orange sauce og nøddedrys
Rabarberkompot med hvid chokolademousse
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 250,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres 2 timer før forestillingen starter.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, eller benytte dig af NEM BAR i pausen kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet eller NEM BAR her:

Teaterbuffet – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

NEM BAR – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

 

Læs vores handelsbetingelser her.

  • Priser: 380 - 430 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 22/03/2019 20:00
  • Kategori: Koncert, Teater
Køb billet