Brunchkoncert på Nr. Vosborg

Herregården Nørre Vosborg glæder sig til endnu engang at byde Klassiske Dage velkommen. Helene Blum har bjergtaget mange tilhørere over hele verden med sin klare stemme og rene inderlige udtryk. Hendes kunstneriske ståsted er både det nyskabende og det rodfæstede. Som sanger tager hun udgangspunkt i århundrede gamle sange, som hun genopfinder i nutidige fortolkninger og blander elegant med nye sange, ofte hendes egne.

Gennem de seneste 20 år har Harald Haugaard etableret sig selv som en af Danmarks fineste violinister. I sit virtuose spil forener han det legende lette med det halsbrækkende udfordrende i en karakteristisk dyb og melankolsk tone. Hans kompositioner er originale og i sit samlede kunstneriske udtryk trækker han bestandigt på dybe rødder i den rige danske musiktradition, som han behandler innovativt og vedkommende som ingen anden.

Både Helene Blum og Harald Haugaard er ambassadører for det europæiske kulturarvsår 2018 SHARING HERITAGE.

Med sig har de to musikere den enestående pianist og komponist Christoffer Møller, som bevæger sig adræt mellem alle musikgenrer med enorm lydhørhed, impulsivitet og original kunstnerisk integritet.

Brunch kan tilkøbes og serveres kl. 11.00 – koncerten er kl. 13.00

Ønsker du at spise brunch i vores restaurant inden koncerten, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet