Kunsten at dø

De velkendte, karismatiske skuespillere Paolo Nani og Kristjan Ingimarsson er sammen på scenen i et særdeles vellykket samarbejde.

Kunsten at dø er en finurlig, på én gang underholdende og bevægende forestilling. I løbet af 90 minutter får vi tilskuere indblik i to klovners liv på toppen af ​​deres karriere, både på scenen og – især – bag tæppet. Vi forbløffes over deres veltillavede numre, røres af deres venskab og griner ad deres indbyrdes kamp. Og vi forfærdes over at få at vide – på samme tidspunkt som dem selv – at en af ​​dem er ved at dø.

Vi fornemmer tydeligt, hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold og forsøger at forstå dem, når de tænker på døden på den måde, klovne gør. Men vi er også med til at konstatere noget, vi måske ikke har tænkt rigtigt på før: DER ET LIV FØR DØDEN!

3 – Art of Dying – web
2 – Art of Dying – web
4 – Art of Dying – web
1 – Art of Dying – web

 

Kunsten at dø er en 100% ordløs forestilling, fyldt med humor, rytme, musik og poesi, hvor de to medvirkende sætter deres evner og kunnen på en hård prøve. Den er en genopsætning og en ny-bearbejdning af de to anerkendte kunstneres succesfulde samarbejde fra 2003. Forestillingen har gjort sig stærkt bemærket for sin opfindsomhed og sit vovemod og ikke mindst skuespillernes uimodståelige, ekvilibristiske kropskomik. En banebrydende tragikomedie uden sidestykke. Hverken i det danske eller det internationale teaterlandskab.

Nomineret til en Reumert.
NRZ Prize – Comedy Arts Festival Moers, Germany

 

Billetter kan købes hos Odin Teatret:

Priser: Løssalg 120 kr., Studerende & pensionister 60 kr.

Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

På tlf.: 9742 4777 eller mail: odin@odinteatret.dk

Anmeldelser


Politikken
“'Dødkomisk. Simpelthen i verdensklasse'”

Jyllandsposten
“'to mega talentfulde komikere. .... Elegant, overrumplende, vittigt, charmerende, fængslende, dybt.'”

BT
“'De er vidunderlige'”

Berlingske Tidende
“'Taknemmelighed. Dyb taknemmelighed. Det er hvad man føler, når man har oplevet "Kunsten at dø."”

Urban
“'Kort sagt. Verdenskomik om kunsten at leve.'”
  • Sted: Odin Teatret
  • Spilleperiode: 16/03/2019 19:00
  • Kategori: Odin Teatret
Køb billet