MAMMA MIA!

MAMMA MIA! kommer tilbage – på dansk!

Endelig tilbage i Danmark! Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! med dansk cast og på dansk i foråret 2020.

For ti år siden oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde, og når musicalen vender tilbage, er det igen PER SE, der står bag produktionen.
Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits. Hvem, der denne gang skal spille Donna, Sofie og alle de andre er ikke besluttet endnu, men vil blive fundet ved en række auditions i starten af det nye år.

Et globalt fænomen

Når MAMMA MIA! vender tilbage til Danmark i 2020, er det ti år siden den fik premiere i Tivoli. Siden da har den fortsat sit globale triumftog som én af musicalhistoriens største succeser. Siden verdenspremieren i London i april 1999 har over 60 millioner mennesker forelsket sig i historien og musikken bag MAMMA MIA!. Forestillingen er blevet opført i over 440 større byer i hele verden og er oversat til 16 forskellige sprog fra tysk, japansk, hollandsk, spansk og svensk til russisk, italiensk, fransk, polsk, kroatisk og finsk.
Filmatiseringen fra 2008 – Mamma Mia! – The Movie – og efterfølgeren Mamma Mia! – Here We Go Again er blandt de bedst sælgende film i England nogensinde og har på verdensplan indtjent mere end 1 milliard USD tilsammen.

Holdet bag forestillingen

Det er produktionsselskabet PER SE, der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. Det gjorde selskabet også, da forestillingen blev opført på dansk første gang, og tidligere har PER SE også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszawa.
Som sidste gang kommer det kreative team fra London til København og står for at lave en originalproduktion af forestillingen – på dansk. Med musik af Benny Andersson og Björn Ulvaeus er MAMMA MIA! skrevet af Catherine Johnson og instrueret af Phyllida Lloyd. Koreografien er skabt af Anthony Van Laast, scenografi af Mark Thompson, lysdesign af Howard Harrison, lyddesign af Andrew Bruce og Bobby Aitken samt musikalsk supervision, musikmateriale og musikarrangementer af Martin Koch.

MAMMA MIA! – historien

Inspireret af ABBAs tidløse og magiske sange udfoldes Catherine Johnson’s fortryllende eventyr om familie og venskab på en uspoleret græsk ø. På sin bryllupsdag sætter en ung pige sig for at opklare hvem der er hendes far, og det bringer tre mænd fra moderens fortid tilbage til den ø de sidst besøgte for tyve år siden…

Læs mere om forestillingen på www.mamma-mia.dk
For mere information om MAMMA MIA! worldwide, se www.mamma-mia.com

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores teaterbuffet:

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, et udvalg af kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 250,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres kl. 18.00.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, eller benytte dig af NEM BAR i pausen kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet eller NEM BAR her:

Teaterbuffet – klik her, vælg dato i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

NEM BAR – klik her, vælg dato i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

 

Læs vores handelsbetingelser her.

  • Priser: 395 - 695 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 27/03/2020 20:00 - 04/04/2020 20:00
  • Kategori: Musical
Køb billet