Med Sne

En forestilling om demens af Thomas Bendixen

I kampen for at fastholde sit gamle jeg mødes han af stadig større forhindringer efterhånden som hans liv overtages af den virkelighed, sygdommen skaber.

Tag med på en visuel og sanselig teaterrejse ind i den dementes hjerne. En far. En søn. En datter. En neurolog. Fire mennesker forsøger at finde mening i demenssygdommens kaos. Faderen får stillet en demensdiagnose og kastes ud på totalt ukendt grund med børnene som magtesløse vidner. Børnene må overskride alle grænser i en umulig kamp mod en sygdom, man kun forgæves kan forsøge at forstå. De må på faderens vegne tage beslutninger, der fratager ham myndigheden over sit eget liv for at kunne finde vej i en forvirrende og kaotisk virkelighed.

Med sne tager favntag med livet, når det bliver allersværest. Musik, dans og tekst kæmper om scenen, alt imens sygdommen tålmodigt overtager stadig mere af en mand, der langsomt sner til. Sygdommen er hele tiden til stede i et kaotisk kosmos, som en uberegnelig og uforudsigelig, kropslig, visuel kraft i form af dansere, der forvrider virkeligheden og forvirrer i poetiske hallucinationer.

Henning Jensen er faderen, der knapt forstår, at han er syg, og Kirsten Olesen er neurologen, der inviterer på en rejse ind i det demente sind.

Instruktør Thomas Bendixen både skriver og instruerer Med sne med udgangspunkt i sine personlige erfaringer med demens. Efter en række stilsikre iscenesættelser af store klassikere f.eks. Erasmus Montanus, vender han tilbage til sine rødder som moderne danser og skaber en visuel og poetisk udfordrende forestilling.

Varighed: ca. 1 time og 30 minutter (uden pause)

I samarbejde med Nordvestjysk teaterkreds.

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi Musikteatrets intromenu bestående af: 

Spis hvad du kan. Men husk at have plads til desserten.

  • Introduktion til forestillingen (ca. 1/2 time) ved bestyrelsesmedlem Ole Skov Thomassen
  • Wienerschnitzel med brasede kartofler, skysauce, ærter og citronskive med peberrod, sild og kapers
  • Lidt sødt til kaffen

Spis alt hvad du kan for 100 kr.  / Børn under 12 år halv pris. Introduktionen starter kl. 18.00.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden forestillingen kan du tilvælge intromenuen i forbindelse med billetkøbet.

 

teaterpakken En del af teaterpakken…

Køb billet til mindst 4 forestillinger fra teaterpakken og opnå en rabat på 50,- kr. pr. billet.

For at opnå rabatten online skal du bestille 4 forestillinger inden for samme sæson (august – juni) på en gang, hvorefter du fremover kan bestille forestillinger fra den pågældende sæson til teaterpris enkeltvis.
  • Priser: 130 - 230 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 25/11/2017 19:30
  • Kategori: Teater, Teaterpakke
Køb billet