Peer Gynt

– Et eventyrligt drama om at være sig selv, uden at være sig selv nok

”Blodet er aldrig så tyndt, at man ikke er lidt i slægt med Peer Gynt!”, minder Henrik Ibsen os om i sin fantasifulde fortælling om lykkeridderen, der drager ud i verden med ambitioner om at finde sig selv og blive til noget stort.

I Folketeatrets version af Ibsens berømte dramatiske digt, er Cyron Melville den unge Peer og Preben Kristensen den ældre Peer. Historien er bearbejdet så 7 skuespillere – bl.a. Anette Støvelbæk og Mads Knarreborg – befolker hele den verden, Peer prøver kræfter med gennem et langt, levet liv; fra håbefuld ung, til selvtilfreds voksen og til sidst som desillusioneret ældre, der sammenligner sig selv med et skrællet løg; lag på lag, uden en kerne.

På sin store livsrejse, der fører ham jorden rundt, prøver Peer det meste: Han forfører kvinder på stribe, og han forlader dem. Han bliver rig, og han mister det hele. Han bliver profet, og han bliver vanvittig. Undervejs indser han, at han i sin ihærdige søgen efter sin indre kerne er flygtet fra de vigtigste relationer i sit liv; familien, kæresten, barnet – alle dem, der kunne have hjulpet ham med at finde sit sande jeg. Han bøjede af og gik udenom dér, hvor han burde have stået fast.

Peer Gynt er både en klassisk- og en meget moderne dannelsesberetning, der stiller det evigt gyldige spørgsmål på spidsen: Hvordan er man sig selv, uden at være sig selv nok?

FORFATTER: Henrik Ibsen, gendigtet og bearbejdet af Moqi Simon Trolin og Henriette Vedel
INSTRUKTION: Moqi Simon Trolin
MUSIKER: Julie Hjetland (Reumert nomineret)
MEDVIRKENDE: Preben Kristensen, Cyron Melville, Anette Støvelbæk, Mads Knarreborg, Michael Brostrup og Mathilde Norholt m.fl.

 

Undervisningsmateriale kan hentes her.

Her kan du læse et interview med instruktør, Moqi Simon Trolin

 

I samarbejde med Nordvestjysk teaterkreds.

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi Musikteatrets intromenu

Menuen serveres kl. 18.00 og består af: Nakkekoteletter med champignon a la creme, brasede kartofler, surt og bacon ærter.

Introduktion ved Ole Skov Thomassen, Nordvestjysk Teaterkreds ca. kl. 18.45.

SÆRTILBUD! Spis alt hvad du kan for 125 kr.  / Børn under 12 år halv pris.

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, eller benytte dig af NEM BAR i pausen kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til intromenu her:

Intromenu – klik på samme dato som på din billet og tilføj til kurv

 

teaterpakken En del af teaterpakken…

Køb billet til mindst 4 forestillinger fra teaterpakken og opnå en rabat på 50,- kr. pr. billet.

For at opnå rabatten online skal du bestille 4 forestillinger indenfor samme sæson (august – juni) på en gang, hvorefter du fremover kan bestille forestillinger fra den pågældende sæson til teaterpris enkeltvis.

 

Læs vores handelsbetingelser her.

Medmindre andet fremgår af billetten er garderoben ikke inkluderet i prisen.

  • Priser: 130 - 305 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 25/09/2018 19:30
  • Kategori: Teater, Teaterpakke
Køb billet