Peter Pan

Alle børn har i deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene. Når dagen går i gang, sendes børnene ud i livet med et kys på kinden af deres forældre, der stolte følger børnenes opvækst. Og de fleste børn glæder sig til at blive voksne.

Men Peter Pan er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke samlet op af sin mor. Nu lever han på Ønskeøen sammen med De glemte drenge, som han er anfører for. På Ønskeøen hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Livet på Ønskeøen kunne godt lyde som et eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen – måske ligefrem en mor – der kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier. Peter flyver ofte hjem til Wendy (der spilles af Mille Gori fra Ramasjang) og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre. For Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy dog lidt anderledes, end han havde tænkt sig.

Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn. Fortolkningen af Peter Pan er lagt i hænderne på Moqi Simon Trolin og komponist Anders Ortman, der også stod bag Folketeatrets roste versioner af Ronja Røverdatter og Mio, min Mio.

Instruktør: Moqi Simon Trolin
Dramatisering: Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad
Komponist: Tine Vitkov
Medvirkende: Michael Slebsager, Mille Gori, Kristian Boland, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen, Ylva Havndrup, Stina Mølgaard, Lene Øster Bendtsen m.fl.
Varighed: 135 minutter inkl. pause

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores burgerbuffet:

Burger buffet:

 • Hakket oksebøf af Hereford kvæg
 • Dansk kyllingefilet med chrisp drys
 • Sprød Buffalo burgerbolle
 • Lun cheddar ostecrème og barbeque burgersauce
 • Sprødstegt bacon- og nachos chips
 • Guacamole, thousand island og agurkerelish
 • Serveret med diverse salater tilbehør
 • Sprøde pommes frites

Spis hvad du kan for kr. 150,- / Børn under 12 år er halv pris. Buffeten serveres fra kl. 17.30.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden forestillingen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Læs vores handelsbetingelser her

Anmeldelser


Jyllands Posten

Berlingske

NordVestNyt

Folketeatret - Ungt Teaterblod
 • Priser: 130 - 255 DKK
 • Sted: Holstebro - Teatersalen
 • Spilleperiode: 01/02/2018 19:30
 • Kategori: Børn, Teater, Teaterpakke
Køb billet