Ruben Søltoft: Ting fra min mund

I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow – den kærkomne efterfølger til debutsuccesen Mit Hoved fra 2015. Dengang imponerede Ruben publikum og anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik og skarpe punchlines. Nu er han på banen igen, og du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.

I showet Ting Fra Min Mund får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre, man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

Til Rubens onemanshow-debut væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, og hver aften beviste Ruben sit værd og gav tusindvis af comedyfans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Om det nye show siger Ruben selv: “Jeg har rigtig store forventninger, og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!” Han tilføjer: “Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!”

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores Steakburger:

  • 200g steak af garanteret mør oksehøjrebsfilet.
  • Serveret i økologisk briochebolle, balsamico syltet rødløg, sprød salat, tomat og hvidløgs aioli.
  • Og dertil grove steakfritter med tilbehør.

Dessert:

  • Vanille Crème brûlée brændt med mørk rørsukker.
  • Serveret med iscreme og pyntet med friske bær.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 185,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres fra kl. 18.00.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten,  kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Læs vores handelsbetingelser her.

  • Priser: 225 - 255 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 20/09/2018 20:00
  • Kategori: Comedy / Stand-up
Køb billet