Så er det endelig hjul

En jule forestilling om altid at bære sine minder med sig og altid tro på det gode…

Det er december og Rasmus Hjul kommer kørende på sin Kassecykel, som han har arvet fra sin far – den store gøgler, Ole Maler.Faktisk er det Oles malercykel, for Rasmus far var nemlig cyklende maler. Kassecyklen er fuld af Ole og Rasmus ting, og den cykel har været alle vegne og i alle egne af landet. Der er historier i den cykel. Fantastiske, finurlige, vilde og sjove historier. Sande historier og løgnehistorier spundet af det pureste opspind.

Rasmus fortæller historier om sit liv med sin far. Om dengang hans far var dreng og mødte hans mor. Og om da han selv var dreng; en tid hvor solen altid skinnede om sommeren, og der altid var hvid jul om vinteren. Vintre der var dækket af is og sne og med snemænd på størrelse med mejetærskere. Historier om da Rasmus var med sin far på arbejde, og de malede huse og malerier mens Ole fortalte vittigheder, og fortalte historien om julemanden, som virkelig findes. Når du bliver stor Rasmus kan du blive julemand. Man kan hvad man vil, man skal bare tro på det!

Det er lillejuleaften og Rasmus er på vej til sin far for at synge julen ind. Om lidt bliver her stille, men Kloden drejer stille rundt i nat og Tik Tik, tiden går og går… Rasmus og hans far er vilde med Kim Larsen… og til en hver lejlighed i livet er der en Kim Larsen sang, der passer – selv til jul.

Så er det endelig jul, er en sjov, rørende og livsbekræftende fortælling om en mand, hans barndom og hans ukuelige tro på julemanden. Julen er hjerternes fest, den er fuld af hygge og kærlighed og det samme er Rasmus Hjul.

Varighed: 45 minutter

Anmeldelser


Teateravisen.dk
“Så er det endelig Hjul' er et godt bud på et anderledes juleeventyr – på hjul. Og forestillingen kører derudaf. Som et andet tandhjul viser den os de ting, der binder os sammen og driver os fremad, udad og opad. Også når man kun er sig selv og alle minderne. Det er sjovt, skørt og rørende”
  • Priser: 60 - 160 DKK
  • Sted: Knudsens
  • Spilleperiode: 11/12/2019 16:00 - 22/12/2019 14:00
  • Kategori: Børn, Teater
Køb billet