SKAM skoleforestilling

TV-Serien, der tog verden med storm – nu som stærkt og vedkommende teater.

SKAM har været og er en øjenåbner for mange unge. At føle sig set – og at kunne se andre unge uden fordomme og uden at skamme sig. At leve sit liv uden SKAM. Som Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak. At tage kærligt hånd om hinanden. At tro på fællesskabet og på, at der altid er nogen, der samler én op, når man er faldet. At leve sig ind i hinandens forviklinger og identitetsdannelser.

SKAM har fundet de unge. De unge har fundet SKAM og skabt SKAM. SKAM beskriver de unge – ungdommen nu og her – og derfor tager de unge serien til sig og bruger den. SKAM er en kolossal påvirkningskraft. Den beskriver ikke bare – den opdrager og påvirker, vel at mærke uden løftede pegefingre, uden voksenkarakterer, men bare ved at være så dygtig lavet. SKAM er fiktion, men tæt på virkeligheden, næsten dokumentarisk tæt.

På scenen er således ikke uddannede skuespillere, men unge hentet direkte fra gymnasiet. Unge som er der, hvor unge er. Som stadig husker, hvordan det er at kysse og blive kysset på første gang, den første forelskelse. Vi tror på den energi og ægthed er mere værd en teknik og uddannelse. Vi tror på, at unge skal mødes af unge – at historien skal fortælles af dem og til dem. Uden filter. I SKAM drikker de unge sig fra sans og samling. De fejler fortrinligt. De falder. Men hver gang samler de hinanden op igen. Så enkelt er budskabet.

 

  • Pris: 140 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 19/11/2018 11:00
  • Kategori: Børn, Teater
Køb billet