Super Human

Super Human er en humoristisk og tankevækkende danseforestilling af dansekompagniet Next Zone, København, som stiller skarpt på nye definitioner af mennesket og spørgsmålet om, hvorvidt vi i fremtiden skal genopfinde os selv i nye optimerede udgaver. Super Human henter inspiration fra science fiction litteratur & -film, superhelte/ heltinder og virkelighedens videnskabelige forsøg med splejsning af hård teknologi og blød biologi.

 

Mange forestiller sig mennesket som en velsmurt og stadig mere fejlfri maskine; intelligent, udholdende og evigt ung. Vi drømmer om at sejre over egen uformåenhed, over døden og over andre. Det er efterhånden almindeligt at forbedre sine egenskaber på kunstigt vis, og moderne videnskab bringer drømmen om den perfekte blanding af menneske og maskine nærmere. Ingeniørkunst, computerteknologi og hjerneforskning nærmer sig hinanden. Men hvor langt bør vi gå? Hvad er de etiske overvejelser?

 

Next Zone

Next Zone producerer forestillinger, som fusionerer urban dans, ny dans & nycirkus i et markant koreografisk univers suppleret af nykomponeret musik og scenografisk lys.

Intentionen er at udfordre og skabe nye opfattelser af, hvad dans kan udtrykke og omhandle. Kompagniet stræber mod at skabe hidtil ukendte udtryk, hvor mennesket og kroppen er i fokus, og hvor basale følelser, drifter, sanser og eksistentielle tematikker fremstilles og giver publikum anderledes bud på virkeligheden.

Next Zone er et eksperimenterende dansekompagni, som skubber grænserne for, hvad der er muligt og giver publikum unikke og tankevækkende scenekunstneriske oplevelser, som tager udgangspunkt i emner, der har rødder i både fortid, nutid og fremtid.

Koreograf: Lene Boel.
Komponist: Rex Casswell.
Lysdesigner: Jesper Kongshaug.
Medvirkende: Seks internationalt castede dansere i verdensklasse.
Fotos: Henrik Ørslev.

Forestillingen er støttet af Turnénetværket for Voksenteater gennem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

I samarbejde med Nordvestjysk Teaterkreds og Musikteatret Holstebro.

 

Billetter kan købes hos Odin Teatret:

Priser: Løssalg 120 kr., Studerende & pensionister 60 kr.

Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

På tlf.: 9742 4777 eller mail: odin@odinteatret.dk

  • Sted: Odin Teatret
  • Spilleperiode: 12/10/2019 19:00
  • Kategori: Dans, Odin Teatret
Køb billet