Terkel the “mf” musical

Anders Matthesens tegnefilmsucces “Terkel i knibe” bliver til ny stor musical

Nicolaj Cederholm instruerer, og Clemens står for ny musik og manuskript, når der til næste år er verdenspremiere på Terkel the motherfårking musical.

Sjov, grov og respektløs

Terkel i Knibe blev en milepæl i moderne dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. En tegnefilm, der helt usædvanligt både var for børn, teenagere og voksne. Nu kommer filmen som original ny dansk musical i et brag af et show, der bliver mindst lige så sjov, grov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmen. I TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Handlingen

Terkel går stadig i 6.A sammen med sine klassekammerater Jason, Sten, Saki, Silas, Johanna og Dorit m.fl. Men tidsbilledet er flyttet til 2019. Offentlige besparelser og skolebørnenes daglige hærgen har gjort, at Terkels skole, Kastanjevangen Skole, ikke er blevet istandsat siden sidst vi mødte Terkel. Og den er altså noget faldefærdig. En dag i Arnes musiktime, hvor Terkel må nøjes med en triangel, spiller Jason en vild trommesolo. Jasons trommespil begrænser sig ikke kun til trommesættet, men fortsætter ud over lærerens skrivebord, væggen, skabet, vinduerne, instrumenterne, lamperne og en faldstamme. Alt med lyd i. Faldstammen, der er ligeså forfalden som resten af Kastanjevangen Skole river sig løs og rammer Terkel i baghovedet, så han besvimer.

Her starter Terkels mareridt som vi kender det. Hvor han bliver hjemsøgt af dårlig samvittighed, skolens bøller, psykotiske veganere, Dorits spøgelse og endda sine egne forældre…

 

Castet til Terkel – The Motherfårking Musical

Arne Nougatgren: Martin Brygmann

Jason: Clemens

Stewart Stardust: Thomas Bo Larsen

Sten & Saki: Adam & Noah

Fede Dorit: Lea Thiim Harder

Terkel: Ruben Søltoft

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden forestillingen tilbyder vi vores showbuffet bestående af:

Hovedret på buffet:

 • 2 slags kødudskæringer hvor kokken skærer for:
 • Helstegt filet af Hereford og krydderstegt skinkesteg
 • Medaljon af kalkunfilet serveret i flødesauce
 • Små ristede kartofler med urtedrys
 • Ristede varme grøntsager efter sæson
 • Kraftig okseskysauce
 • Salatbuffet med 3 slags salater
 • Serveret med div. fetaost og sprøde krummer og kerner
 • 2 slags hjemmerørte dressinger
 • Brødbuffet og øko smør

Dessert på buffet:

 • Hjemmelavet chokolade dessert med ”Callebaut”, frisk frugt og 2 slags saucer.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 200,- / Børn under 12 år er halv pris.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden koncerten, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Showbuffet eller NEM BAR her:

Showbuffet – klik her, vælg den ønskede dato i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

NEM BAR – klik her, vælg den ønskede dato i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

 

Læs vores handelsbetingelser her.

Anmeldelser


Frilandsliv
“Terkel vil uden tvivl dele vandene Terkel – the motherfårking musical er langt fra politisk korrekt. Til gengæld afspejler og karikerer den i al sin groteskhed en del af virkeligheden anno 2019. ”

Jyllandsposten
“High five til Terkel – The Motherfårking Musical Det skæve persongalleri, de hylende morsomme replikker og de skønne sange er med på scenen, når Anders Mattesens oprindelige radioføljeton og tegnefilm Terkel i Knibe forvandles til Terkel – The Motherfårking Musical. 70.000 danskere har allerede købt billet – de får en fest.”

Børneavisen
“Vi vil helt sikkert anbefale den til vores venner”

Scenekanten
“Det er Matthesens fortælling om Terkel, vi ser på scenen, den foregår bare i vores nutid. Lige så grotesk, vulgær, grænseoverskridende OG sjov som i animationsfilmen. Her bare tilført et vanvittig dygtigt cast og masser af farverigt sceneshow. Med billetter til TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL er du sikret en grotesk sjov og festlig aften!”

Sceneblog
“Clemens, Matthesen og TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL overtræder så mange streger i sandet, at al modstand er nyttesløs. Go see!”

Berlingske
“Matthesens fortællinger krænker til højre og venstre, men altid set fra de udsattes side. Han er rå og blød i samme bevægelse – og derfor bliver vi ikke krænkede, men klogere af hans ord – hvis blot vi lytter efter.”

BT
“Sarte sjæle får en i fjæset med vold, røg og veganerjokes i den vellykkede musical 'Terkel - the motherfårking musical ', der efterligner Andens succes-film”

CPHCulture
“Kan man lave en scenemusical ud af Anders Matthesens animationsfilm "Terkel i knibe"? Ja, det kan man faktisk.”

Kulturkupeen
“Historien er helt ud i skoven. Lille Terkel (190 cm høj med ludende gang) er i centrum med en håbløs klasse udenom. Der er både de mobbende, de frække, de kedelige og så outsideren, den tykke pige, som ender med at begå selvmord ved at hoppe ud ad vinduet i klassen. Dermed flytter historien sig fra at være sjov til den rene splattertragedie, som bl.a. manifesterer sig i Terkels drømmeverden. Også det splatteragtige er superflot udført”

POV. International
“Clemens optræder ikke bare i rollen som Terkels bedste ven, Jason, men er som manuskriptforfatter, komponist og producent også en god ven af hele konceptet om at forvandle Anders Matthesens Terkel-univers til en musical. Figurerne er stadig lige utilpassede og (desværre) realistiske som i originalen. Der er bare tilføjet nogle tidstypiske referencer til unge-blogs og krænkelseskultur. Det er stadig råt at være barn i skolegården. De voksne fatter stadig ikke noget.”
Køb billet