Tørfisk

I 37 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 – altså 1981.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhav” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.
Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd i tidens løb og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.


Varighed:
2 x 45 minutter plus en pause på 20 minutter

Fakta:
Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

 

billet+buffet  Uden mad og drikke…

Inden koncerten tilbyder vi vores teaterbuffet:

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør. Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør. Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, et udvalg af kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 250,- / Børn under 12 år er halv pris.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Inden forestillingen tilbyder vi også Kokkens Platte.

Er det den lille lækkersult du ønsker at få dækket inden forestillingen, så vil Kokkens Platte være noget for dig.

Du kan se frem til en platte med kød, ost, lidt sødt og alt sammen serveret med rustikt brød og økologisk smør.

SÆRTILBUD! Pris kr. 95,-

 

NEMBAR

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden forestillingen eller købe NEMBAR til pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret eller tilkøbe Nem Bar til pausen, så kan du købe billet her:

Teaterbuffet – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv
Kokkens Platte – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv
NEM BAR – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

 

Læs vores handelsbetingelser her.

  • Pris: 250 DKK
  • Sted: Holstebro - Teatersalen
  • Spilleperiode: 18/04/2020 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet